PSICOTERÀPIA I COACHING

Treballem al costat de la persona i el seu entorn quan es detecta una necessitat de canvi o un malestar intern que no li permet de viure satisfactòriament. Acompanyem a la descoberta de les pròpies potencialitats i de les eines internes disponibles per tal de generar el canvi que permeti estar millor amb un mateix.

Acompanyem processos com:

  • Depressió i trastorns de l’estat d’ànim
  • Angoixa i ansietat
  • Apatia, pèrdua de la motivació, sensació d’ineficàcia i desinterès general
  • Situacions viscudes com a traumàtiques que es reviuen en el present
  • Situacions de canvis vitals: ruptura de parella, re organitzacions familiars, re orientació laboral
  • Suport per a l’acompanyament d’un familiar malalt
  • Dificultats en les relacions de parella i les relacions personals
  • Suport per a la gestió d’estrès

METODOLOGIES DE TREBALL

En funció de l’avaluació de les necessitats de la persona , proposem la utilització d’un o d’una combinació de les següents metodologies de treball per a obtenir el acompanyament més adient per cada cas:

Treball a nivell individual

L’acompanyament individual ajuda a la presa de consciència de la situació que provoca patiment i  permet acompanyar a redescobrir les estratègies i potencialitats que facilitaran sentir-se en coherència amb un mateix i resoldre les situacions de conflicte que s’estan vivint.

Treball a nivell grupal

Els conflictes es produeixen també en relació amb els altres. El grup esdevé una eina terapèutica molt potent per tal de treballar amb altres persones els aspectes que dificulten el dia a dia, garantint un entorn segur. El grup també permet la identificació amb altres persones que es troben en situacions vitals similars.

Xarxa amb Professionals

Treballem en equip, en xarxa i de manera col·laborativa amb altres professionals de l’entorn sanitari, educatiu i comunitari i això ens permet sumar complicitats i experiències i multiplicar els resultats i sinèrgies.

Xarxa amb l’Entorn

El treball amb la persona va lligat al treball amb el seu entorn més proper (família, parella…) per tal de consolidar noves dinàmiques més funcionals i de major confort en el sistema.

Contacta amb nosaltres